ARKs logo som også er link til forsiden

Kajakoverflytter

Udfyld venligst din motiverede ansøgning om optagelse i ARK som frigivet kajakroer herunder.

Bemærk, at vi, grundet stor interesse for medlemskab i ARK og vores begrænsede kapacitet, desværre ikke kan garantere medlemskab til alle ansøgere. Vi beder derfor ansøgere om at udfylde en motiveret ansøgning. Ansøgningerne vurderes i starten af hvert kvartal (januar, april, juli og oktober), og du vil få svar kort efter.

Ved spørgsmål kan du kontakte kajakchefen på kajakchef@arok.dk

ARK har kun tur-/kapkajakker, og ikke havkajakker...

... og heller ikke SUP, surfski, m.m. Hvis du ikke er frigivet i tur-/kapkajak, kan vi desværre ikke tilbyde dig medlemskab (du er dog velkommen til at søge om optagelse på vores instruktionshold).

IPP2-licens er påkrævet!

Der kræves IPP2-licens til tur-/kapkajak for at måtte ro kajak i ARK. Du skal angive dit IPP-nummer og roerfaring under feltet "Hvad er din roerfaring". Angiv også gerne andre licenser (fx IPP3, I2, etc.).

Hvis du er frigivet uden licens (fx fra før IPP-systemet) og mener, at du har kompetencerne, kan du enten bede din gamle klub om at udstede licensen, tage prøven andetsteds (DKF og andre klubber afholder disse prøver) og derefter sende din ansøgning, eller du kan ansøge ARK i første kvartal, hvor du har mulighed for optag på betingelse af aflagt prøve i forbindelse med klubbens instruktion.

Hvis du også er frigivet i inrigger/sculler...

... skal du angive det i et af tekstfelterne i din ansøgning.

Navn *
Vej *
Postnr. *
By *

Kommune *

E-mail *
Telefon
Mobil
Fødselsdato*
/ -
Beskæftigelse *
Køn *
Hvilken klub er du frigivet fra *
Hvad er din roerfaring *
Dit IPP nummer.
Hvornår startede du med at ro, hvornår har du sidst roet, hvad plejer du at ro i osv.
Hvorfor vil du gerne ro i ARK *
Hvad kan du, som medlem, tilbyde klubben *

Hvis du bliver medlem, vil det du skriver her være synligt for andre medlemmer, så det er lettere at finde de rigtige folk til udvalg, bådreperation m.m.
Hvor hørte du første gang om ARK *